Свободно време

5 зодии, които да очакват огромни промени през 2020 година

Вашата сред тях ли е?

19.03.2020г. / 10 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

За 2020 година звездната карта е начертала особено големи изненади за 5 от зодиите. Ето кои са те.

6 двойки зодии, които са идеална любовна комбинация

Телец

Мечтата на Телеца е да открие рутината и да се придържа към нея. Той предпочита спокойствието на познатото. Когато навлязат в свои води, Телците се чувстват най-добре. Но поради факта, че Уран, планетата на неочакваното, ще бъде в Телец през следващите няколко години, Телците могат да очакват много изненади и внезапни промени, които ще ги разтърсят през 2020 година.

Нови и необичайни хора, места, предизвикателства ще се изпречат на хоризонта на Телеца. Тези събития ще го накарат да излезе от зоната си на комфорт. Това ще ги стресне в началото. Ще се опитат да отхвърлят новото и непознатото, но впоследствие няма да съжаляват за изборите, които ще им се наложи да направят. Телците ще разширят кръгозора си през 2020-а, стига да искат.

Скорпион

2019-а беше трудна за Скорпионите. Те имаха трудни връзки в социален, професионален и интимен план, което се дължи отново на Уран, намиращ се в 7-и дом на партньорствата. Това води до възходи и падения тази зодия, неизпълнени ангажименти и разпад в много области от живота. Нептун, планетата на илюзиите, ще се намира в дома на романтиката за Скорпиона през новата година, което предвещава неясни и мъгливи връзки в любовен аспект.

Кратка астрологична прогноза за 2020 година

През това време обаче съществуващите връзки могат да се превърнат в нещо по-дълбоко, стига Скорпионите да съумеят да реагират адекватно в предизвикателните ситуации. Най-големите промени за Скорпиона през 2020 година ще се въртят около хората, които познават. Те ще им донесат нови възможности и по-добри връзки и отношения.

Коментирай