Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 декември

Девите да внимават с парите

09.12.2019г. / 09 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Време е да забавим темпото и да помислим за предстоящите празници. Какво ви очаква според зодията, вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Изведнъж ще се окаже, че всичко е спешно и ще ви е трудно да изберете с какво по-напред да се захванете. Опитайте се да преосмислите приоритетите си и започнете да структурирате целите за следващата година. Времето лети, при това с неумолимо висока скорост.

Постарайте се да довършите нещата, които си набелязахте като най-важни за тази година. Прегледайте документите, кореспонденцията, състоянието на връзките си.

Ако усетите, че здравето ви не е в най-добрата си форма не отлагайте визитата при личния си лекар. Не си е оферта да сте болни точно на най-светлите празници.

Любовен хороскоп за 9 – 15 декември

Телец

Време е да „теглите чертата“. Да направите равносметка на постигнатото и на пропуснатото. Не съжалявайте, ако нещо не се е получило така, както сте искали. Въоръжете се с прословутото си търпение и следвайте максимата „всяко нещо с времето си“. Освободете се от всичко, което ви дърпа назад, не ви помага, а ви натоварва.

Създайте около себе си прекрасна обстановка, подредете най-съкровените си желания, помислете за подаръците и бъдете сигурни, че всяка следваща промяна ще направи ежедневието ви по-добро.

Коледни подаръци за късмет за всяка зодия

Близнаци

Обстоятелствата ще ви принуждават от време на време да действате с необичайно високо темпо. Времето за почивка ще е по-малко от обикновено, но каквото и да се случи, опитайте се да си осигурите поне достатъчно сън. Не го ли направите ще се чувствате непрекъснато отпаднали и това ще се отрази както на общото ви физическо състояние, така и на настроението. Не се изтощавайте преко сили, ако искате да изживеете пълноценно емоциите от предстоящите празници.

През тази седмица не е желателно да предприемате генерални промени в динамичния си стереотип. Спазвайте обичайните си задължения както у дома, така и на работното място. Ще имате възможност да развихрите фантазията си подготвяйки се за празниците.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az niama kakvo da se pigotviam za praznici. sam 4ovek sum i niamam planove za ni6to s nikogo.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време