Свободно време

„България търси талант“ връчи титлата и 50 000 лева на Андриян Асенов

Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба

16.12.2019г. / 15 14ч.
Мария Дуковска
Снимка: bTV

Снимка: bTV

Големият победител на „България търси талант“ е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева. Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в „студиото“ на „Късното шоу на Андриян Асенов“. Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория „Алма Алтер“ – Николай Георгиев.

Аз съм актьор от ново поколение! Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен... Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужавам да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!“, коментира Андриян в ефира на BTV.

Негови подгласници станаха човекът калкулатор Георги Георгиев, който беше класиран на второ място от зрителския вот. Той пропусна световно първенство в Истанбул, което пресъздаде на сцената, обединявайки двете най-сложни дисциплини в аритметиката.

На трето място публиката постави децата танцьори от Dance Station, които демонстрираха, че комбинацията от качества, дисциплина и страст е заразна.

До финала на шоуто стигнаха още Валериа Войкова, Петър Байков, който впечатли всички с приказните си гласове, а вълшебната песен на флейтистката София Иванова спечели искрените овации на журито и публиката. В последния етап се включиха Симона и Бояна, Рефат Абдуллаев, мажоретният състав „Мистерия“, Адриана Хаджитенева, Реми Тоин и Свет Радославов.

В спектакъла се включиха победителите от пети сезон на „България търси талант“ – „Виво Монтана“, които дадоха ударен старт на предаването. За финал, Графа поздрави зрителите с парчето „Страничен наблюдател“, а „златните момичета“ добавиха още един щрих талант от световна класа.

Коментирай