Везни

През първата половина на годината в отношенията ще постигнете хармония. Това време е благоприятно за годеж и брак, както и за обсъждане на планове за общото бъдеще с половинката.

Ако сте необвързани, до месец май може да срещнете своята сродна душа. Ще търсите личност, която да отговаря на вашите интереси. Бъдете внимателни в комуникацията, може да объркате или отблъснете противоположния пол.

Март и юли са благоприятни за създаване на партньорства и запознанства. Връзките, възникнали тогава, ще бъдат дългосрочни. 

Трудните периоди в любовта за Везните са октомври, втората половина на ноември и първата половина на декември. Каквито и чувства да изпитвате през този период, те са външно невидими. А страстта от страна на представителите на противоположния пол, ви кара да искате да отстъпите или да отхвърлите признаците на внимание. Най-малката дреболия може да охлади чувствата или съществуващите отношения. 

Защо не можем да се разделим с мисълта за някого?

Скорпион

Възползвайте се от благоприятните моменти и ако сте решили да представите своята нова половинка на семейството си – направете го. Необвързани Скорпиони, готови ли сте за връзка? Не се страхувайте да направите крачка към избраника си.

През първия месец на 2020-а година, Скорпионите ги очакват много любовни емоции, които може да възникнат внезапно. Ще откриете истината за човек, чиито мисли не ви напускат. Така ще знаете в коя посока да продължите. Семейните представители на зодията да не притискат любимия човек, ако трябва да вземе важно решение.