Свободно време

Новолуние в знака на Водолей

Очакват ни промени

24.01.2020г. / 10 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 24 януари ще настъпи новолунието в знака на Водолей. Това е отлично време да се съсредоточим върху бъдещето, нещо, което Водолеят прави. Намираме се в началото на 2020-а и е добре да помислим къде отиваме, какво искаме да постигнем.

Периодът е подходящ да се възползваме максимално от своите възможности и да преследваме своите цели. Новолунието във Водолей ще ни помогне да се почувстваме по-независими, да правим нещата по нови и различни начини. Можем да експериментираме повече, да покажем своята собствена индивидуалност, да се чувстваме комфортно със себе си.

20 признака, че сте истински Водолей

Водолеят е знак, който управлява промените, така че може да искаме да променим статуквото. Периодът е подходящ да започнем да се съсредоточаваме върху промените, които могат да доведат до повече възможности за бъдещето, чувствайки се по-комфортно от очакваното в събитията, които ни се случват. Ще трябва да се съобразим с някои промени и разбира се да не действаме импулсивно.

Някои обстоятелства може да ни изглеждат несправедливи. Гневът, липсата на самоконтрол, могат да ни навредят дори по отношение на любовта. Промените във външния вид или отношенията, биха могли да доведат до нов път, който да отвори живота ни за много повече възможности. Това новолуние е подходящо за раздяла с лоши навици, зависимости.

Китайски хороскоп за годината на Белия Метален Плъх (Мишка)

Новолунието във Водолей ще ни покаже как да бъдем по-отворени и гъвкави към новото, да бъдем по-активни по отношение на положителните промени. Ако се чувствате неспокойни, помислете какво ви кара да се чувствате по този начин. В инициативността ще постигнем успехи, а в любовта ще можем да постигнем повече хармония и по-високо ниво на разбиране.

Настъпва момент на освобождаване, прекратяване на взаимоотношенията и всичко, което ни задържа. Ключовите думи за това новолуние са свобода, независимост, приятелство, идеали, надежди, мечти, желания, оригиналност и автентичност. Ако посеем семената в тези области, ще очакваме и плодовете им. Какво ви очаква според зодията, вижте на следващата страница. 

Коментирай
Свободно време