Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Близнаците да не бързат в любовта

27.01.2020г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Заемете се с уреждането на финансови и имотни въпроси в началото на седмицата. Ще бъде лесно, защото ще избегнете някои бюрократични пречки. Отчитайте интересите си във всяка дейност, с която се захващате без да стигате до егоизъм. Не отказвайте помощ на колегите, те ще ви се реваншират.

В края на седмицата ще получите повече от една покана за участие в публично мероприятие. Преценете важността им и времето, с което разполагате. Новите контакти ще са интересни, а дали ще са продължителни зависи от самите вас.

Любовен хороскоп за 27 януари – 2 февруари

Риби

Ще се случват разни несполуки през тази седмица. Не ги преживявайте прекалено надълбоко. Събитията ще са динамични и ще са свързани с перспективните ви планове. Не обръщайте внимание на коментарите по ваш адрес. Така само ще дадете повод за още клюки.

През втората половина на седмицата ще се справите с текущите финансови проблеми. Може да получите и предложение за допълнителна работа, но ще е безперспективно.

През последните дни от седмицата ще сте в компанията на семейството и близките си роднини. Присъствието им ще ви подейства успокоително.

Коментирай