Свободно време

Начинът, по който кръстосвате палци, разкрива личността ви

Много точно казано

29.01.2020г. / 11 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всички сме чували за езика на тялото и как той разкрива много за нас като личности. Според Нобеловия лауреат Роджър Уолкот Сперри, човешкото поведение зависи от това коя част от мозъка му – лявата или дясната е по-активна.

Днес ще обърнем внимание как поставяме ръцете си една до друга, събирайки дланите си и кръстосвайки пръстите си. Или по-точно ще обърнем внимание на това как позиционираме своите палци и какво разкрива това за личността ни.

Левият палец върху десния

Ако държите събрани двете си ръце с поставен ляв палец върху десния, то за вас може да се каже, че сте практичен човек. Умеете да взимате важни решения и не се водите от емоциите, когато го правите. Винаги претегляте плюсовете и минусите и рядко някой може да ви заблуди. Лъжците и манипулаторите винаги биват разкрити от вас.

Близките и приятелите ви ценят като личност и често се допитват по различни важни въпроси. С лекота привличате хората към себе си, защото имате и много приятно чувство за хумор. Не на последно място сте и големи романтици.

Изберете си фея и вижте какво привличате в живота си

Двата палеца един до друг

Ако вие сте от тези хора, които събират двете си длани, кръстосват пръстите си, но само палците са един до друг, изравнени, то за вас може да се каже, че сте перфекционист. Вие сте човек за пример, а лидерството ви е вродена черта на характера. Умеете да се съобразявате и да проявявате гъвкавост към различните ситуации.

Добър слушател сте и за вас е важно да чуете и позицията на човека срещу вас. Вие сте открити, честни и това колкото да ви прави ценна личност за някои, за други се оказвате силен конкурент. В любовта също държите да нямате тайни с любимия човек.

Свързани статии

Десен палец върху левия

Хората, които когато събират дланите си, поставят десния си палец върху левия, са силно емоционални. Те лесно разбират какво чувстват другите хора, дори когато се опитват да прикрият емоциите си. Това ви прави желана компания, особено в трудни моменти за хората, когато се нуждаят от вашата подкрепа и разбиране.

Въпреки че имате тази уникална способност, оказва се, вашите собствени емоции понякога могат да ви карат да взимате прибързани решения. В любовта държите изключително много на това да можете да разговаряте с любимия човек за вашите усещания, но и да разберете за неговите.

Коментирай