Свободно време

Месечен хороскоп за февруари

Напредък за Везните

30.01.2020г. / 11 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаци

Интригуващи събития няма да липсват, но е желателно да не се увличате по занимания с непредвидим край. Преценявайте изказванията си и не изпадайте в пристъпи на логорея. Работете така, че усилията ви да бъдат забелязани, но самите вие да не се „набивате на очи“. Ако не е належащо и спешно да пътувате, не го правете. Вероятно ще се наложи все пак да участвате в командировка, може да е и задгранична, но резултатите от нея няма да оправдаят очакванията ви.

Условията ще са благоприятни за стартиране на проекти, от които преди време сте били принудени да се откажете. Деловите партньорства ще се стабилизират. Ще натрупате опит в непознати до момента дейности. Не бързайте да приемате първата отправена ви оферта за промяна на работното място. Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако не сте принудени да се справяте с аварийни ремонти.

Начинът, по който кръстосвате палци, разкрива личността ви

Рак

Импулсивните действия обикновено са вредни, а през този месец ще са още по-вредни. Обмисляйте внимателно и постъпките, и изказванията си, за да избегнете поредица изключително досадни и предизвикващи тревога недоразумения. Опитайте да се освободите от нещата, които не допринасят за добрата ви физическа и духовна кондиция. В края на месеца ще постигате целите си по-лесно и по-бързо, което ще е свързано с минимални допълнителни парични постъпления. Не прекалявайте с проявите на алтруизъм.

Обстановката на работното място често ще е напрегната, но това не значи, че трябва да си търсите нова работа. Преценете обективно собствения си дял в ситуациите на неразбиране. Придържайте се към предварително установения финансов лимит. Не обсъждайте приходите си, защото ще ви поискат заеми, които ще е трудно да откажете, а е почти сигурно, че няма да ви ги върнат.

Коментирай