Свободно време

Изберете си картина и вижте каква седмица ви очаква в периода 9 – 15 март

Един забавен тест

09.03.2020г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Всяка нова седмица е ново начало за нас. Поставяме си нови цели, довършваме стари задачи. Очакваме повече успехи и късмет в делата, които искаме да осъществим. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си една картина и вижте каква ще бъде седмицата за вас в периода 9 – 15 март.

Седмичен хороскоп за 9 - 15 март

1. Очаква ви период на хармония, душевен баланс, любов и удоволствие в личните ви отношения. Радвайте се на този красив и хармоничен период. Важните за вас взаимоотношения имат потенциал да се развият в положителна посока, след предизвикателствата, през които е трябвало да преминете. Възползвайте се от положителните вибрации изживявайте всеки миг. Нещо, което ще ви накара да се почувствате още по-добре и да продължавате да привличате в живота си положителни събития е благодарността. Благодарете всеки ден, че имате малки радости, че сбъдвате мечтите си, дори и да не го осъзнавате още. Доказано е, че изразяването на благодарност ни прави по-щастливи.

Тест: Кое пролетно цвете сте?

2. Това, с което ще трябва да се въоръжите през тази седмица е повече търпение. Възможно е през следващите дни да се изправите пред някои предизвикателства и да има забавяния на плановете ви. Сега е много важно да не се поддавате на отрицателните емоции. Понякога събитията се бавят за наше добро. Обърнете внимание на здравето си и начина си на хранене. Не прекалявайте с алкохола, хранете се здравословно, по възможност спортувайте редовно и си осигурете занимания, които да ви заредят с положителни емоции.

Кое е първото, което виждате? То разкрива за какво сърцето ви копнее

3. Вашият избор показва, че ще имате поводи за радост. Сега е време да празнувате. Може би ще осъществите ваша цел, която е свързана с нещо, което се стремите да промените от дълго време. Ако досега сте били напрегнати, положителните събития ще ви помогнат да намерите вътрешен мир.

Коментирай