Свободно време

Седмичен хороскоп за 9 – 15 март

Телците да не споделят

09.03.2020г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Очаква ни една емоционална седмица. Меркурий приключва своята ретроградна фаза. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Преживяванията ще са разнообразни. Постиженията, каквито и да са (значителни или по-дребни) ще са резултат от активната ви дейност, а не от чудеса. Избягвайте контактите с хора, които ви натоварват с грижите си, но и не се изолирайте от околния свят. Съчувствието е хубаво нещо, стига да не прекалявате и да не съпреживявате болките на другите като свои. Не е нужно.

В началото на седмицата прегледайте финансовото си състояние и планирайте покупките. По-скъпите оставете за края на седмицата, а след четвъртък се опитайте да разплатите натрупаните задължения.

5 грешки, които мъжете допускат при ухажване

Телец

Ще се натъкнете на затруднения, с които няма да ви е много лесно да се справите. Най-сигурният начин е да овладеете емоциите и да действате разумно, но пък всички знаят, че вие това го умеете. Не прекалявайте с натоварванията и избягвайте шумните компании. Ще сте достатъчно работоспособни, ако си осигурявате достатъчно почивка.

Не обсъждайте финансовото си състояние и не споделяйте подробности за средствата, с които разполагате. Със сложните задачи ще се справите в средата на седмицата. Не е изключено да получите минимален допълнителен приход, с който ще успеете да „закърпите“ дупките в бюджета.

Коментирай