Свободно време

20 признака, че сте истински Овен

Характерните особености на тази зодия

02.04.2020г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Смел, позитивен, сърцат, отдаден в любовта – това са сред основните белези, присъщи на зодия Овен. Вижте 20 от неговите характеристики.

1. Овенът е роден лидер, който знае как да управлява.

Сред най-характерните белези на зодия Овен е тяхната изявена лидерска черта. Представителите на зодия Овен определено знаят как да ръководят хора, приемат отговорността си и смело водят отбора си към победа. Родени са да бъдат лидери и са целеустремени към властови позиции.

2. Безстрашни са в ситуация на опасност.

Овенът не е страхлив. Той е смел, невероятно силен, устойчив и се нарежда сред най-храбрите знаци в зодиака. Когато ситуацията е много сериозна, те не се поддават на напрежението и не бягат от трудностите. Изправят се смело срещу опасността и приемат предизвикателството. Това тяхно качество ги прави и добри ръководители.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

3. Трудно е да се предскажат действията им.

Едно от най-характерните неща за Овена е, че той наистина успява да изненада хората около себе си със спонтанни решения и действия.

4. Спонтанни са.

Непредсказуемостта на тяхната личност със сигурност няма да остави някой да скучае в тяхната компания.

Кой спорт е подходящ за вашата зодия?

5. Имат бунтарска страна и обичат да правят нещата по техния начин.

Овенът е много независим и държи на своята свобода. Тази негова черта често му дава поводи да е революционно настроен и против статуквото, било то в обществото или в кариерен план.

6. Целеустремени са и нямат време за глупости.

Овенът много добре знае какво иска в живота и как да го постигне. Точно заради своите амбициозни стремежи представителят на зодиакалния знак Овен няма време за глупости и не е толерантен към безсмислени занимания, отнемащи от ценното му време. Овенът държи да осъществи своите планове и цели и е безкрайно откровен, когато иска те да се случат. Затова може да сте сигурни, че Овенът няма да злослови зад гърба ви. Той би си казал всичко, което мисли за вас директно и в очите.

7. Лоялни са.

Когато Овен ви обещае своята лоялност, нямате причини да се съмнявате в нея. Той ще направи всичко по силите си да спази даденото обещание и да не ви предаде. Ще бъде до вас, ще пази гърба ви в трудни ситуации и можете да разчитате на него. Има типове хора, които ще останат на ваша страна, независимо от всичко. Зодия Овен са от тях.

Суперхраните за всяка зодия

8. Държат да се чува мнението им.

Овенът винаги има силно изразена позиция по всеки проблем и не се притеснява да я сподели. Дори държи това да се случва и неговата дума да се чува.

9. Могат да са както невероятно сладки, така и непоносими.

Овенът има две страни: едната е да бъде неустоимо мил, сладък и нежен, а другата е непоносима и дразнеща. С едната ще ви разтопи и ще го обикнете мигом, а с другата може да ви вбеси и докара до лудост. Това са негови типични черти и по тях ще познаете истинския Овен с лекота.

Какво отличава жените Овни от останалите?

10. Имат силен състезателен дух и не се предават до края.

Те са много конкурентни. Това е тяхна известна характерна черта. Ако решите да ги предизвикате, трябва да сте наясно, че ще се наложи да дадете всичко от себе си, за да ги победите, тъй като те няма да се предадат лесно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Крайно неприятни ( преди 3 месеца )
Здраве и красота