Интимно

5 зодии, които се провалят във връзките

Кои зодиакални знаци не ги бива в трайните отношения

21.06.2023г. / 17 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Изграждането на връзка, която да остане задълго, дори нещо повече – да бъде хармонична, не е лека задача. Много хора се провалят в това начинание. Значение тук има и зодията. Не всички зодиакални знаци са еднакво добри във връзките. Някои се провалят отново и отново, допускайки грешки, които им пречат да изградят трайна и щастлива връзка.

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Кои са зодиите, които най-често се провалят във връзките?

Телец

Телците обичат семейството и дома. В много връзки обаче те се провалят, защото дават всичко от себе си, загърбвайки собствените си нужди. Прекалената всеотдайност невинаги е добър съветник в отношенията.

Телците са стремглави и уверени, когато си наумят, че трябва да спечелят нечие сърце. Изглеждат борбени и непоколебими, но всъщност притежават нежна и чувствителна душа. Те се влюбват в личността на партньорите си и това ги кара да влагат дълбоки усилия във връзките си. Често това им изиграва лоша шега, защото остават наранени.

Стрелец

Стрелците често не ги бива във връзките. Обикновено те предпочитат свободата си, обичат приключенията и мразят скуката. Това ги кара да се отдръпват от връзки, които ги карат да се чувстват потиснати. Еднообразието не им е по вкуса.

Кои зодии са най-склонни да скочат в нова връзка след раздяла

Много Стрелци предпочитат краткотрайните и неангажиращи връзки именно по тази причина. Имат навика да влизат бързо във връзки, но и също толкова бързо да излизат от тях. Когато отношенията зациклят, Стрелците започват да се чувстват потиснати. Това ги кара да търсят тръпката на друго място.

Близнаци

Близнаците са непостоянни във връзките си. Една от най-честите им грешки е, че проявяват двойствената си природа, което обърква партньорите им и води до отдалечаване в отношенията. Близнаците не обичат да им се поставят граници. Това е и нещото, което най-много ги отблъсква във връзките.

Близнаците не се вписват в рамки. Те не понасят клишета, норми, порядки, стандарти в отношенията. Предпочитат вълнението, непознатото, тръпката и забавленията. Затова и трудно се обвързват задълго.

Кои са най-добрите съпрузи сред зодиите?

Коментирай