Свободно време

Пласидо Доминго е заразен с коронавирус

Оперният певец е с положителна проба за COVID-19

22.03.2020г. / 20 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: EPA/БГНЕС

Снимка: EPA/БГНЕС

Оперната легенда Пласидо Доминго е заразен с новия щам на коронавирус, призна самият той в официалния си профил във Фейсбук. Доминго става част от списъка с популярни личности, които са заразени с COVID-19 като Том Ханкс и Рита Уилсън, Идрис Елба и съпругата му, едно от момичетата на Бонд – Олга Куриленко.

Към момента 79-годишният певец споделя, че се чувства добре и че се намира под карантина. Вижте какво послание написа Пласидо Доминго към почитателите си в социалната мрежа.

Свързани статии

„Чувствам, че е мой морален дълг да ви съобщя, че имам положителен резултат за COVID-19, коронавируса. Моето Семейство и аз ще сме в изолация за толкова дълго, за колкото е медицински необходимо. Към момента всички сме в добро здраве, но аз бях с треска и кашлица, поради което реших да се тествам и резултатът се оказа положителен. Моля всеки да бъде изключително внимателен, като следва основните препоръки като често миене на ръцете, пазене на дистанция поне 6 крачки от другите, правейки всичко възможно да спре вируса от разпространяване и моля всички ви да останете вкъщи, ако можете! Заедно можем да преборим този вирус и да спрем сегашната световна криза, за да можем надявам се, да се върнем към нормалното си ежедневие съвсем скоро. Моля ви, следвайте препоръките и регулациите на вашите правителства, за да сте в безопасност и да предпазите не само себе си, но и цялото общество.

Пласидо Доминго“

За няколко часа, след като бе публикувано посланието на Доминго, статусът събра близо 2 хиляди коментара и има няколко хиляди споделяния. В коментарите си почитателите на оперната легенда му пожелават бързо възстановяване и му вдъхват кураж.

Коментирай