Свободно време

Доцент от ВУЗФ се включи в инициатива в помощ на карантинирани семейства

Семействата са на лекарите, борещи се с COVID-19

25.03.2020г. / 14 15ч.
Мария Дуковска
Доцент от ВУЗФ се включи в инициатива в помощ на карантинирани семейства

Доц. д-р Даниела Илиева, преподавател по управление на бизнес процеси и бизнес комуникации във Висшето училище по застраховане и финанси, се включи в доброволческа инициатива, организирана в помощ на карантинираните семейства на медицинския персонал, които се борят с COVID-19 в София.

Заедно с ентусиазиран отбор от съмишленици доброволческата група подаде ръка на семействата на медиците, поставени под карантина, като достави по домовете им пратки с пакетирана храна.

Днес беше много емоционален ден, в който чувствам, че правя нещо смислено и допринасям, макар и с мъничко. В моменти като този, няма какво друго да направим, освен да помагаме с каквото можем, на когото можем“, категорична е доц. д-р Илиева.

Още от понеделник тя и целият академичен екип на ВУЗФ продължават с лекциите и занятията със студенти, но дистанционно. Бизнес университетът обяви, че преминава към онлайн обучение и провеждане на лекциите, упражненията, изпитите и консултациите със студенти през специална платформа. Онлайн се осъществява и кандидатстудентският прием на университета.

Коментирай