Свободно време

4 зодии, за които април ще е прекрасен

Вижте дали вашата зодия е сред тях

02.04.2020г. / 14 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Броени дни ни делят от новия месец април. В цялата суматоха около ситуацията с COVID-19 всички ние имаме нужда да чуем и прочетем нещо положително, което да ни даде кураж да продължим напред с усмивка. В такива моменти и астрологичната прогноза представлява лъч надежда и днес ще погледнем именно към нея, за да разберем кои зодии ще се радват на благополучие и повече позитивни моменти през април. Вижте кои са те.

Телец

Скъпи представители на земната зодия Телец, очаква ви месец на креативност, творчество и неизчерпаема енергия. Април определено ще ви донесе много поводи за гордост и радост. Вие ще сте като магнит, който ще привлича неустоимо чуждото внимание и ще бъдете в неговия център.

Особено ще го усетите по отношението на представители на другия пол, които ще бъдат силно привлечени към вас.

В средата на месеца ще се усетите в много страстно настроение, особено в дните около 15 април. Много е възможно в този период романтиката да владее живота ви и всичко в него да е на тема Любов. Не е изключено някои представители на зодията да изпитат много силни и незабравими емоции именно в този период.

През месеца ще имате близки отношения с представители на зодиите Лъв и Водолей, които ще изиграят важна роля в събитията от периода.

Към края на месеца може да получите нови възможности за допълнителни доходи, което ще ви помогне за бюджета.

Важни дати за април месец: 8, 11, 16, 24, 29.

Как всяка зодия се справя със социалната изолация?

Рак

Април ще ви радва с уют и комфорт, скъпи Раци. Ще прекарате повече време със семейството и любимите си хора. Очаква ви спокоен период, без особени сътресения и проблеми.

Хармоничната обстановка в дома ви ще ви радва.Фокусът през новия месец ще бъде върху чувствата, които изпитвате. Възможно е понякога да изпитвате носталгия тъй като доста време ще прекарвате у дома и ще страдате за социалните си контакти, но имайте търпение и скоро отново ще им се наслаждавате. Използвайте този период, за да се посветите на семейството си и да изгладите всички разногласия. Сега е моментът да изчистите грешките от миналото и да започнете начисто.

В професионален план са възможни сътресения и леко напрежение, но ако послушате интуицията си, може лесно да разрешите проблемните ситуации.

През месеца всичко ще се случва както вие искате. През периода особено внимание ще изискват по-възрастните ви роднини и вие с обич ще се грижите за тях.Ако някой от тях или друг възрастен приятел ви даде съвет, вслушайте се внимателно, възможно е да ви бъде от помощ.

Важни дати: 2, 6, 9, 17, 21.

Силните и слаби страни на всяка зодия

Везни

Скъпи представители на зодия Везни, през месец април ще имате прекрасни възможности да покажете на какво сте способни наистина и защо другите трябва да ви уважават и зачитат.

Кариерата ви определено ще бележи възход и ще се радвате на признанието както на ръководителите ви, така и на колегите ви. Възможно е да срещнете по пътя си и недоброжелатели, които ви завиждат, но правилната тактика е просто да ги игнорирате.

Свързани статии

Възможно е да поемете нови задължения, придружени от допълнителни приходи.

През месеца ще бъдете посветени не само на работата, но и на семейството си. Ще имате доста ангажименти покрай близките си, затова избягвайте излишното напрежение и тревоги. Помислете как да си осигурите повече приятни изживявания и релаксиращи моменти.

В любовен план нещата ще са прекрасни също. Любовта ви ще разцъфти в унисон с пролетта. Ще се радвате на хармония във връзката си. Възможно е някои представители на зодията да получат предложение за брак или да планират вече сватба.

Към края на месеца са възможни неприятни ситуации, свързани с финансови проблеми, но ако сте внимателни, ще ги разрешите бързо.

Не харчете излишно и избягвайте разточителствата, за да не попречат на бъдещите ви планове за по-сериозни и мащабни покупки.

Важни дати: 6, 18, 19, 20, 28.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Риби

Април ще ви предостави чудесни възможности да осъществите всички свои стари планове, мили Риби. Ще можете да завършите важни проекти, които отдавна отлагате или пък са се проточили във времето. Някои от вас може да стартират и собствен бизнес, а периодът е повече от благоприятен за това начинание.

Прекрасното е, че в главата ви ще нахлуват хиляди мисли, като повечето от тях ще са чудесни идеи и ще ви бъдат от полза в работата.

Свързани статии

Добре е обаче да бъдете нащрек за някои не толкова добронамерени хора около вас, които ще започнат да ви завиждат именно заради енергията, идейността и креативността, които ще бликат от вас. Хубаво е, че в допълнение към вашите оригинални идеи ще имате свободата да ги осъществите, като вашите шефове или партньори ще ви се доверят напълно.

Можете да сте сигурни, че нещата ще се случват по начина, по който вие искате и вие ще сте ръководната енергия през периода.

Изключително важно е да се вслушвате по-често в интуицията си, в мислите си, дори и на моменти да ви се струват налудничави. Именно те могат да ви донесат големия успех и пробив, затова не подценявайте нищо.

Периодът е благодатен за развитие на вашите хобита и разширяване на интересите ви.

Водещото през април ще е работата, но това не значи да забравите близките си и любимите си хора. Отделете време и за тях, покажете им обичта си. Не забравяйте, че те са хората, които са винаги до вас и можете да разчитате на мнението им.

Важни дати: 1, 4, 11, 13, 18.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньора си?

Коментирай