Известната актриса Антоанета Добрева – Нети, се оказа с невероятна житейска съдба. Актрисата и певица разбира чак на 44 години, че е осиновена и че има сестра – телевизионната водеща Александра Кръстева. Това разказва самата Нети пред bTV, както се вижда от анонса на предаването „Търси се“.

Според половинката на Нети – Дони, всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева (истинското име на Нети). Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят, пише Dnes.bg.

През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях“, споделя с вълнение Нети. Тогава тя решава да разплете историята на собствения си живот и да намери себе си. Така стига до истинските си родители след ДНК тест, среща се с тях и научава за невероятната си съдба.

Майката на Нети се казва Джилда и живее в Германия от почти 30 години, но не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рождената дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си.

Нети е родена, когато майка ѝ е много млада и времената, в които живее, не ѝ позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до... това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Бащата на актрисата се оказва също актьор – Петьо Кръстев, част от трупата на плевенския театър. Той е баща и на журналистката и тв водеща – Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са част от една компания в почивките им на морето и се познават много добре.

„Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха за грижите въпреки строгостта“, казва през сълзи Нети.