Свободно време

Gol.bg организира интригуващо Великденско дерби

Gol.bg дава възможност на феновете да си върнат поне малко от спортния адреналин със специално предизвикателство

15.04.2020г. / 11 52ч.
Мария Дуковска
Визия: Gol.bg

Визия: Gol.bg

Водещият спортен сайт Gol.bg организира интригуващо Великденско дерби между най-добрите... футболни яйца. Докато едни от най-очакваните футболни мачове за годината са отменени заради пандемията от COVID-19, Gol.bg дава възможност на феновете да си върнат поне малко от спортния адреналин със специално предизвикателство.

Сега всеки ще има възможност да реши веднъж завинаги едни от най-големите спорове във футболния свят, като боядиса яйца в цветовете на любимия си тим и неговия най-оспорван противник на стадиона, и ги изправи един срещу друг във великденски сблъсък. Феновете могат да направят всички съпричастни с битката между заклетите съперници, като изпратят на Gol.bg снимки и видеа от тях.

Великденското дерби на Gol.bg позволява на феновете да изправят всеки срещу всеки – „Левски“ срещу ЦСКА или Меси срещу Роналдо. А кои ще са победителите – предстои да разберем в специална статия на сайта и социалните мрежи на Gol.bg.

Бъдете #ОтговорниВкъщи и изпратете оспорваните великденски битки на info@gol.bg, както и на лично съобщение във фейсбук страницата на gol.bg – https://www.facebook.com/gol.bg/.

Коментирай