Свободно време

Tialoto.bg започва специална поредица за домашни тренировки

Фитнес инструктори, инфлуенсъри и спортни шампиони ще дават съвети на читателите

05.05.2020г. / 11 21ч.
Аз жената
Tialoto.bg започва специална поредица за домашни тренировки

От 5 май в Tialoto.bg стартира нова секция „Тренирай“, с помощта на която потребителите да изваят мечтаното тяло, следвайки съветите на популярни фитнес инструктори, инфлуенсъри и спортисти. Всички те ще дават ценни насоки за тренировки с бързи и трайни резултати.

Новата секция „Тренирай“ ще предостави разнообразно и полезно видеосъдържание – йога упражнения и тренировки от фитнес залите на най-големите спортни центрове в страната.

Всеки вторник Tialoto.bg ще дава възможност на потребителите да тренират с многократната таекуондо и кикбокс шампионка Албена Ситнилска. Чаровната Албена ще покаже как се вае перфектно тяло с високоинтензивна тренировка от 8 упражнения, за които не е нужна специална екипировка.

„На пръв поглед тренировката изглежда лесна, но гарантирам, че ще натоварите цялото тяло, ще изгорите доста калории и ще рефрешнете тялото и духа“, обясни таекуондо и кикбокс шампионката.

С помощта на ценните съвети от специалисти и видеотренировки лайфстайл сайтът ще помогне на читателите да бъдат красиви, докато са #ОтговорниВкъщи.

Коментирай