Британската звезда Адел демонстрира невероятна физическа форма за пореден път. Талантливата певица публикува снимка в профила си в Инстаграм по случай рождения си ден, на която се вижда, че е отслабнала много и изглежда зашеметяващо.

Адел навърши 32 години на 5 май и доказа на всички, че мечтите са постижими.

Носителка на множество награди „Грами“, Адел покоряваше досега музикални върхове, а сега може да се похвали и с постигането на прекрасна физическа форма – нещо, което беше трудно за нея.

Певицата бе известна със своята пухкава фигура, за която твърдеше, че няма притеснения и комплекси, но явно не е било съвсем така, щом в последната една година се реши на драстична диета и се отдаде на промяната в личния си живот.

Сиртуин диетата, с която Адел отслабна

Изпълнителката е свалила над 30 килограма със строга, но здравословна диета плюс редовни тренировки по пилатес и посещения във фитнеса.

Освен че отслабна невероятно много, Адел предприе и друга голяма промяна в личен план, като напусна съпруга си Саймън Конецки през 2019-а. Двойката се раздели след дългогодишна връзка и 3-годишен брак. Двамата имат едно общо дете – 6-годишният им син Анджело.