Свободно време

Обедната емисия новини на Bulgaria ON AIR с нов час – 13:30

През юни в ефира на политематичната телевизия предстои да стартират нови сериали, един от които ще бъде премиерен за българския ефир

12.05.2020г. / 14 37ч.
Мария Дуковска
Визия: Bulgaria ON AIR

Визия: Bulgaria ON AIR

Обедните новини на Bulgaria ON AIR ще бъдат с нов начален час – 13:30 часа. От 14 май зрителите ще научават най-важното от деня в емисиите на Новините ON AIR в 13:30, 15:30, 17:30 часа. Централната емисия започва преди всички останали – точно в 18:30 часа, а късните новини продължават да са с начален час 21:30 часа и ще се излъчват и през уикенда.

Bulgaria ON AIR ще продължи да излъчва всички редовни и извънредни брифинги, както в ефира, така и в социалните си мрежи, а репортерите на Новините ON AIR ще предават от горещите точки в страната.

От 14 май в сила ще бъде санитарно извънредно положение. Екипите на Bulgaria ON AIR ще работят при спазването на санитарните мерки, а гостуванията във всички предавания на телевизията ще продължат да бъдат дистанционни. Сутрешният блок „България сутрин“ с водещи Гергана Венкова и Златимир Йочев ще се излъчва в интервала от 7 часа до 9 часа. Всяка сутрин зрителите ще имат възможност да видят коментари и анализи на водещи експерти по актуални теми.

От 14 май видеоуроците „Учи с учител“ на „Просвета“, които Bulgaria ON AIR излъчва по време на извънредното положение, могат да бъдат намерени в сайта bgonair.bg.

Паралелно с качествено журналистическо съдържание Bulgaria ON AIR продължава да предлага на зрителите хитови филми и сериали. На 17 май предстои финалната част на минисериала по разказа на Агата Кристи „Свидетелят по обвинението“. Неделните вечери с Агата Кристи продължават с екранизация на един от най-продаваните романи в света – „Десет малки негърчета“. Криминалният минисериал започва на 24 май, от 19:30 часа и ще се излъчва три последователни недели.

Паралелно с това Bulgaria ON AIR инвестира и в ново развлекателно и документално съдържание. През юни в ефира на политематичната телевизия предстои да стартират нови сериали, един от които ще бъде премиерен за българския ефир. Подробности за новите премиерни серийни продукции очаквайте съвсем скоро.

Коментирай