Свободно време

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Всеки има своите начини да преодолее разочарованията в любовта и връзките

15.05.2020г. / 09 20ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Козирозите влагат изключително много усилия във връзките си. Подсъзнателно го правят именно за да не бъдат отхвърлени. Трудно понасят това. Любовта е твърде голяма инвестиция за тях, за да се провалят просто така. Ако им се случи, те го приемат драматично, пагубно. Когато се стигне до отхвърляне, Козирогът прави всичко възможно да разнищи проблема. Той няма нищо против да работи с половинката си, за да оправят нещата. Разстройва се от загубите във връзките, както и от всякакви загуби в живота.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Водолей

Водолеят никога няма да си го признае, но не понася отхвърлянето. Има твърде високо самочувствие и мнение за личността си, за да признае дори пред себе си поражението. Водолеите се справят с отхвърлянето като убеждават себе си колко ужасен всъщност е партньорът им, защо не ги заслужава, даже започват да се чудят какво са правели с него изобщо. За съжаление, това невинаги им помага да се справят истински, а само временно. Избягват да споделят дори на приятелите си. Предпочитат да се правят, че нищо не е станало.

Как всяка зодия убива връзките си

Риби

Когато бъдат отхвърлени, Рибите веднага започват да се самообвиняват. В ума им започват да изскачат стотици причини, поради които си го заслужават. По-склонни са да обвиняват себе си, отколкото партньора си. Интровертната им природа ги кара да се самобичуват и самонаказват. Тъжни и разочаровани са от себе си и това им пречи да преодолеят сътресението. Справят се с отхвърлянето чак след като започнат да осъзнават истинските причини и да им се избистря картината. Едва тогава започват да проявяват склонност към евентуално започване на нова връзка, но и за това им трябва повече време.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Коментирай