Свободно време

Андреа за Кубрат: Не съм знаела, че „бъдещият ми съпруг“ си има гаджета

Певицата с емоционална изповед за връзката си с боксьора Кубрат Пулев

18.05.2020г. / 13 09ч.
Нина Иванова
Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Попфолк певицата Андреа, която имаше дългогодишна връзка с Кубрат Пулев, написа емоционален пост в профила си в Инстаграм, посветен именно на отношенията ѝ с боксьора.

В последните 2 години често имаше спекулации и слухове, че двойката се разделя, но явно този път решението им за прекъсване на връзката им е окончателно.

В емоционалната си изповед Андреа споделя, че никога не би изневерила на любимия си мъж, но намеква, че Кубрат Пулев ѝ е изневерявал по време на тяхната 13-годишна връзка.

„След 13-годишна връзка, може би е „нормално“, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони...Това вероятно е разликата в ценностната система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са „по-мъжки“ от доста „смели“ мъже! В моя случай, за съжаление аз се подведох, че познавам добре половинката си, но се оказа, че само аз в малка България, не съм знаела, че „бъдещият ми съпруг“ си има сериозни гаджета :) Знам, че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз, със сигурност не се оплаквам!“

Целият пост може да видите в профила ѝ в Инстаграм.


 

Над 11 хиляди души са реагирали на публикацията на певицата, а една от близките ѝ приятелки – Николета Лозанова, е написала коментар:

„Има една порода жени, които служат само за едно – да задоволяват нагона. Тях не ги показват, срам ги е. Пред тях те са големите мъже, с малките достойнства. Правят се на силни и велики, а всъщност са жалки. Гледай им сеира и без това са най-добри в цирка!“.



Коментирай
Свободно време