Пазаруването от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg вече е не само бързо, лесно и много удобно, но и още по-изгодно – защото Gladen идва без пари. Онлайн магазинът стартира специална кампания, в рамките на която ще прави безплатни доставки за поръчки над 40 лв. в град София.

Кампанията започва от 6.07. и ще продължи до 16.07.2020 г. Всеки, който иска да се възползва от безплатната доставка, трябва просто да избере желаните продукти от https://shop.gladen.bg/ и да премине към поръчването им, като въведе специален промокод – PRFD. Промокодът се въвежда при последната стъпка от поръчката – избор на начин на плащане.

Shop.gladen.bg предлага богато разнообразие от над 5000 продукта във всички категории – от свежи и пакетирани храни, голям избор от биопродукти и продукти за бебето и детето, домашни потреби и козметика, до вносни стоки от цял свят. Онлайн магазинът работи в партньорство с верига хипермаркети HIT, която осигурява продуктите. Тя е известна именно с голямото разнообразие на качествени местни и чуждестранни стоки, които предлага в хипермаркетите си.

Доставките на Shop.gladen.bg се извършват в рамките на един ден, в часовия диапазон между 09:00 и 21:30 часа. Плащанията могат да бъдат направени предварително онлайн с банкова карта или в брой при получаване на поръчката. Всички пратки с продукти се приготвят и комплектуват съобразно най-високите хигиенни изисквания, при стриктен контрол, и се дезинфекцират щателно преди да бъдат доставени до всеки един дом.