Свободно време

Щастлив ден от седмицата за всяка зодия

Вижте кой е вашият

28.07.2020г. / 10 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Петък – носи късмет за Телец и Везни

Петък е чудесен ден за родените под тези два зодиакални знака, защото е ден на любов и празник. Венера управлява петък и носи усещане за удовлетворение, също така планетата е символ на страстта, вълнението, удоволствието и радостта. Денят е подходящ за партита, декориране на дома, готвене, за подобряване на взаимоотношенията.

Събота – Късмет за Козирога

Събота е чудесен ден както за стартиране, така и за завършване на проекти, което го прави късметлийски за вас, Козирози. Събота ви дава енергия за производителност, изпълнение и удовлетворение от добре свършена работа.

Свързани статии

Денят се управлява от Сатурн, който е със структурирана, контролираща енергия. Вие следвате рутината, но може да направите нововъведение в дома, градината, да завършите въпроси, които не сте.

Неделя – Късмет за зодия Лъв

Вие сте в състояние да изразите себе си по-ясно в неделя, отколкото във всеки друг ден от седмицата. Денят се управлява от Слънцето, което е символ на енергия, живот и изява. Това е ден, който предизвиква жизненост и стимулира сетивата ни. Забавлявайте се, срещайте се с любими хора, занимавайте се с градината, задоволете собствените си желания.

Снимки: Istock

Коментирай
Здраве и красота