Свободно време

Как да възродите искрата на стара любов

Как този път да се получи

23.08.2020г. / 06 12ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Старата любов ръжда не хваща. Понякога се случва да осъзнаем, че връзка, която сме имали някога и е приключила отдавна, всъщност е била онази щастлива любов, която сме търсели. Нерядко е нужно време, за да оценим бивш партньор, с когото не сме успели да се справим с проблемите си първия път, но съдбата ни среща отново. Тогава разбираме, че искаме да опитаме пак, припомняме си какво сме обичали в него, колко хубаво ни е било и започваме да се питаме защо изобщо сме се разделили.

Защо ревнувате бившия, след като сте създали нова връзка?

Какво можете да направите, за да разпалите искрите на стара любов?

Попитайте се дали това е нещото, което искате

Възраждането на стара любов е особен кръстопът, за който няма как да не се запитате дали да тръгнете, кой път да изберете. Разделили сте се, имали сте своите причини, сега обаче се заражда мисълта за втори опит. Редно е да се запитате дали това е нещото, което наистина искате. Готови ли сте да вложите пак цялата си енергия, за да се получи този път? Как ще се чувствате, ако се съберете? Нещо променило ли се е у вас или у него? Наистина ли искате да възродите искрата на старата любов или просто си спомняте единствено за хубавите ви моменти заедно?

15 признака, че не сте превъзмогнали бившия

Ако си отговорите на тези въпроси ще ви е малко по-ясно в каква ситуация наистина се намирате.

Анализирайте какво сте направили погрешно

За да е приключила връзката ви първия път неминуемо и двамата сте допуснали грешки. Важно е да си вземете поуките от тези грешки, да се самоанализирате, да анализирате и партньора си. Важно е, за да направите нещата да потръгнат по-добре този път.

Най-точните признаци, че не сте преживели бившия

Свързани статии

Върнете се към началото

Спомнете си за хубавите моменти, които сте имали в началото, когато сте се запознали. Върнете се към вълнението, спомените, усмивките, които сте преживели заедно. Разкажете си един на друг нещата, които са останали в сърцето ви завинаги. Това ще ви помогне да разпалите искрата отново.

5 начина да разберете дали да се съберете с бившия

Приемете грешките си и тези на партньора си

За да се разпали искрата на любовта отново е важно да приемете партньора си този път с всичките му недостатъци. Ако при предишния ви опит не сте успели да изгладите разногласията си, този път е важно да приемете недодяланите му страни. Иначе не би се получило.

Коментирай