Свободно време

Лятната ваканция на Орлин Павлов на „Къмпинг Градина“

Певецът се отдаде на заслужена почивка

29.07.2020г. / 17 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: instagram orlinpavlov

Снимка: instagram orlinpavlov

На заслужена ваканция се отдаде певецът Орлин Павлов. Няколко дни след представянето на своя нов видеоклип, той замина за родното Черноморие, където избра  „Къмпинг Градина“ за своята почивка. Павлов сподели и видео в своя профил във Facebook, в което показва красива гледка, от която ти се иска да се пренесеш на морето. 

„Здравейте! Мич Бюкянън от „Къмпинг Градина“. Голямо удоволствие е да видя новите бунгала. Направени са перфектно“, сподели изпълнителят с усмивка.

„Ей това ми бе мечта от толкова години – да се махнат, да се изкъртят старите и някой умен човек с вкус да направи нови. Жестоки са“, сподели още той.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Forlinopavlov%2Fvideos%2F3233661776711767%2F&show_text=0&width=380" width="380" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

В личния си профил в Instagram, също показа красиви кадри от плажа на къмпинга. А от посланието към тази снимка, разбираме че певецът обича да плува в ранните часове.

"Рано пиле, рано плува."

 

Красивата Диляна Попова, която се снима в последния клип на певеца, също качи снимки от прекрасните бунгала, като тя е едно от любимите лица, които се включиха в инициативата на „Къмпинг Градина“ „Солени морски истории“

„Солени морски истории“ е името на кампанията на къмпинга във Facebook, където всеки може да сподели своята солена история до 4 август и да спечели 3 нощувки в луксозните къщички на „Къмпинг Градина“.

Коментирай
Свободно време