На заслужена ваканция се отдаде певецът Орлин Павлов. Няколко дни след представянето на своя нов видеоклип, той замина за родното Черноморие, където избра  „Къмпинг Градина“ за своята почивка. Павлов сподели и видео в своя профил във Facebook, в което показва красива гледка, от която ти се иска да се пренесеш на морето. 

„Здравейте! Мич Бюкянън от „Къмпинг Градина“. Голямо удоволствие е да видя новите бунгала. Направени са перфектно“, сподели изпълнителят с усмивка.

„Ей това ми бе мечта от толкова години – да се махнат, да се изкъртят старите и някой умен човек с вкус да направи нови. Жестоки са“, сподели още той.

В личния си профил в Instagram, също показа красиви кадри от плажа на къмпинга. А от посланието към тази снимка, разбираме че певецът обича да плува в ранните часове.

"Рано пиле, рано плува."

Красивата Диляна Попова, която се снима в последния клип на певеца, също качи снимки от прекрасните бунгала, като тя е едно от любимите лица, които се включиха в инициативата на „Къмпинг Градина“ „Солени морски истории“

„Солени морски истории“ е името на кампанията на къмпинга във Facebook, където всеки може да сподели своята солена история до 4 август и да спечели 3 нощувки в луксозните къщички на „Къмпинг Градина“.