Свободно време

Кратка астрологична прогноза за 2021 – Годината на белия метален Вол

Тя ще настъпи на 12 февруари 2021

13.08.2020г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Тигър

През 2021 родените под тази зодия ще търсят начини да подобрят живота си. Ще търсят своето вътрешно Аз. Много добра година за вашето здравословно състояние и социална среда. Ще е важно да не взимате емоционални решения. Внимавайте с разходите, възможно е да потърсите по-добре платена работа.

Какво предвещава за вас денят на раждане

Заек

През новата китайска година ви очакват страст, топлина, любов, радост от живота, както и желанието да правите това, което ви се иска. Тези, които са по-амбициозни да успеят, ще привлекат вниманието към себе си. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Любовните проблеми ще изчезнат.

Коза/Овца

Някои от вас ще се радват на много нежност и любов. През 2021 ще продължите да се движите напред с увереност. Няма да липсват трудности, но ще се справите с тях. Само внимавайте с парите. Късмет няма да ви липсва, затова се възползвайте максимално от хубавите събития в живота ви.

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Вол/Бик

Очакват ви промени както в личния, така и в професионалния живот. Като цяло, новата китайска година ще премине за вас спокойно, тихо и с благополучие в любовните отношения. Ако сте търпеливи, трудолюбиви, съдбата ще ви възнагради.

Коментирай