Свободно време

Таро карта за 9 август

За дългогодишните връзки – нуждаете се от баланс повече, отколкото от конфликти

09.08.2020г. / 05 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Карта на деня – Умереност – изобразява ангел, който излива вода от една чаша в друга, единият крак е здраво стъпил на земята, а другият е във водата, изображение на баланса между несъзнаваното, емоциите и материалното. Днес е добре да охладим огъня в сърцето, докато оставаме присъстващи в емоцията. За нещо трябва днес да сме търпеливи, да изчакаме, въпреки силните емоции, които изпитваме и желанието ни да действаме и разрешим проблема.

Съвет за деня – Висшата жрица – олицетворява мъдростта, интуицията и духовното разбиране. Тя ни учи как да поддържаме връзка с подсъзнанието си и да се доверяваме на вътрешния си глас. Чрез трудностите в живота Висшата жрица е придобила мъдрост и сила – ако в последно време сте имали трудности и сега се балансирате, очаквайте днес по-спокойни води и знайте, че сте получили дълбока представа за себе си и другите. Няма връщане към начина, по който са били нещата, само напредване към по-добър начин да бъдеш и знаеш. Слушайте интуицията си.

В работата:

Днес се нуждаете от търпение, изчакване и мъдрост. Не бързайте да действате, а се вглъбете и преди да предприемете действия послушайте вътрешния си глас и интуиция.

За влюбените и семейните:

И влюбените се нуждаят от търпение днес. Изчаквайте и наблюдавайте, особено ако става въпрос за нови отношения.

За дългогодишните връзки – нуждаете се от баланс повече, отколкото от конфликти. Дори да е назрял моментът да поставим някакъв въпрос на дневен ред – не бързайте, изчакайте, наблюдавайте и обмисляйте.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай