Свободно време

Изберете късметче и вижте какво ви очаква до края на август

Един забавен тест

16.08.2023г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Istock

Снимки: Istock

Август е необикновен и винаги изненадващ. Мислим, че няма какво толкова да ни се случи в последния летен месец, но не е така. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си картина и вижте какво ви очаква до края на август.

1. Очакват ви редица промени, но не бива да се страхувате от тях. Останете спокойни! В следващите няколко дни финансовото ви състояние може да се промени. Да започнете нова работа или да получите приходи от някаква дейност, инвестиция.

Не позволявайте отрицателните мисли да ви завладеят. С позитивно мислене ще успеете да отворите нови пътища пред себе си. Мислите се материализират, не го забравяйте. Време е да напуснете вашата зона на комфорт и да разширите хоризонтите си.

Таблицата на Далай Лама сбъдва желания

2. Очаква ви период, в който може да сте малко по-чувствителни. Важно е да бъдете внимателни в комуникацията с близките ви, колегите, приятелите. Не забравяйте за толерантността и не се вглеждайте в дребните неща, от които да направите големи проблеми.Изборът ви на картина показва, че животът ще ви донесе това, от което се нуждаете. Не пришпорвайте събитията, а се движете в тон с тях.

С какво родените през август са толкова забележителни?

3. Любовен период за вас! Възползвайте се от положителните вибрации и дайте шанс на романтиката и любовта. Ако сте самотни, много е възможно да срещнете интересна личност. В случай, че вече се срещате с някого, имате всички предпоставки да се забавлявате и да имате едни чудесни августовски дни. Тези от вас, които имат половинка до себе си, нека обърнат повече внимание на специалните моменти с любимия човек. Ще ви хареса!