Свободно време

Таро карта за 11 август

Колелото на късмета означава промяна, положителни развития, нови възможности и поставяне на нов курс

11.08.2020г. / 00 10ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – това е Кралицата на чашите, стихия на водата, която извира от сърцето с любов и грижа за другите. Това може да сте вие или някой скъп човек в живота ви; това е приятелят, който слуша и нежно съветва, майката, която се грижи и обича, колежката, която ви помага, съветникът или рамото, на което да се облегнете. Това е човек с вродена способност да слуша интуицията си. Този човек е толкова готов да даде, че може да бъде уязвим и да загуби собствените си граници, така че не забравяйте днес да подхранвате най-вече себе си, преди да се погрижите за другите.

Съвет за деня – И във вторник енергията е енергия за промяна, подобно на Глупакът от вчера. Колелото на късмета е под номер 10 в главните аркани, а в Таро десетките са краят на един цикъл и началото на друг. Колелото на късмета означава промяна, положителни развития, нови възможности и поставяне на нов курс. Появявайки се като съвет към Кралица на чашите, колелото може би е тук, за да ни окуражи да се заемем с нещо, което дълго обмисляме, нещо за което копнеем. Дейност, работа или човек, които са скъпи на сърцето ни. Колелото е тук и ни дава знак, че енергията е напълно подходяща, за да поемем по пътя на сърцето и мисията си.

В работата

Тази комбинация от карти ни дава картбланш за нови проекти, планове, работа, и особено за това, което обичаме. Бъдете смели, слушайте интуицията и сърцето.

За влюбените и семейните

Отново може да става въпрос за раздяла и то емоционална, но тя със сигурност е за добро. Нужно е само да погледнете от друг ъгъл на ситуацията и човека, с който се разделяте. Погрижете се за себе си, защото влизате в нов и успешен цикъл, дайте си време да го преживеете, но не зацикляйте в страдание. За тези, които стартират нова връзка – енергията е прекрасна за започване на отношения и силните емоции са налице. Дългогодишните връзки са застрашени от силни импулси за промяна. Пазете важните хора в живота си и помнете поговорката „сто пъти мери, един път режи.“

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

 

Коментирай