Свободно време

Новолуние в Лъв на 19 август – поставяме ново начало

Един хубав период

19.08.2020г. / 11 09ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 19 август настъпва новолуние, този път в знака на зодия Лъв. Едно много интензивно новолуние, в което ще можем да направим различни подобрения. Ще бъдем по-вдъхновени, ще поставяме нови начала. Новолунието в Лъв ще ни помогне да се чувстваме по-добре в своята кожа и да се отървем от старото. Какво ви очаква според зодията?

Овен

Овни, съсредоточете се върху това, към което искате. Имате нужната енергия за започването на нови проекти, сбъдването на мечти. Планетите са щедри към вас и по отношение на любовта. Периодът е подходящ да се отдадете на лични страсти, хобита, спорт и развлечения.

Венера в Рак – какво ви очаква в любовта

Телец

Родените под знака на зодия Телец да се подготвят за нов старт. Прекрасен момент е да насочите вашето внимание към семейството. Търсете комфорта във вашата връзка или поставете началото на нова. Това новолуние ви дава възможност да загърбите старото и да започнете отново. Да живеете живота си така, че да подхранвате душата си с хубави неща.

Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Близнаци

Новолунието в Лъв ще постави акценти върху дома, връзките, подготвяйки ви за хубавите неща, които ви очакват. Обърнете нова страница. Гласът ви ще се чува, затова вербализирайте вашите мисли. Насладете се на нов старт, който ще ви зареди с много положителни мисли и енергия.

Коментирай