Свободно време

Морските истории на Орлин Павлов и Ники Илиев от „Къмпинг Градина“

Орлин Павлов се върна назад в годините и разказа за случка с група КАФФЕ

12.08.2020г. / 12 24ч.
Мария Дуковска
Снимка: личен архив

Снимка: личен архив

Едни от любимите родни звезди, които от години избират „Градина“ за заслужената си морска почивка и които винаги тайничко се надяваме да срещнем, когато отидем на къмпинга, споделиха едни от най-незабравимите си истории, с които свързват „Къмпинг Градина“.

Красавицата Диляна Попова и певецът Орлин Павлов, които съвсем наскоро пуснаха свой съвместен сингъл „Днес е по-добре“, и известният актьор и режисьор Ники Илиев, споделиха за всички свои фенове любопитни преживявания от своите летни приключения за игра на къмпинга „Солени морски истории“.

Самият Орлин Павлов се върна назад в годините и разказа за случка с група КАФФЕ.

След едно страхотно лято на „Градина“ с група КАФФЕ преди може би десет години, в края на сезона, когато вече нямаше палатки, нямаше вече нищо, ние се събрахме и отидохме символично да изпратим лятото, сигурно е било средата или края на септември, вече беше есен. Стояхме на плажа, гледахме в морето, беше ни много мъчно, пяхме, танцувахме. Говорихме си, че някой ден може би всеки един от нас след години ще се върне на същото място, вече със семейството и децата си. И ето, факт, че вече всички сме семейни с по едно или повече деца, но това, което все още ни свързва, освен, разбира се, музиката, е плажът на „Къмпинг Градина“ и всички тези незабравими емоции. Някой ден сигурно и децата ни ще правят своите спомени на това място.“, разказва Орлин.

Срещата на Ники Илиев с плажа е от миналата година, когато той попада на къмпинга на път към локацията, на която трябва да заснеме част от филма си „Завръщане“. Въпреки първоначалния план, магията на местността пленява него и екипа му и всички са единодушни – сцената ще се заснеме на плажа на красивия залив.

Бяхме отседнали в „Къмпинг Градина“ и вечерта преди снимките си направихме разходка из къмпинга и местността. Спокойствието, звездите, морският бриз – всичко беше извадено като от филм, а малко по-късно, заедно с другите двама продуценти на филма – Башар Рахал и Богомил Грозев, посетихме и едно от заведенията в местността.

На следващия ден отидохме до първоначалната локация, където трябваше да снимаме сцена от „Завръщане“. Но магията я нямаше или поне не беше толкова силна. След кратък размисъл взехме единодушно решение да се върнем на „Градина“ и именно там да заснемем необходимите кадри. Снимахме до ранния следобед, а след края на работния процес останахме на плажа, където се отдадохме на заслужена почивка. Тогава си казах, че ми се иска да се върна там, този път за повече време, защото някак преоткрих мястото“, спомня си Ники Илиев.

Самата Диляна Попова пък призна, че не може да избере само една история, затова сподели чувството, с което свързва „Градина“, а именно – свобода.

„Това е любимият ми плаж, а чувството, което ти дава е просто несравнимо. Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите...о, да, залезите! На много малко места в света съм виждала толкова красиви залези, колкото тези на „Градина“. Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има възможност за истинско детство“.

Солените си морски истории разказаха и десетки почитатели и редовни гости на „Къмпинг Градина“, а звездното жури Диляна Попова и Ники Илиев избраха двамата с най-впечатляващи истории, които спечелиха почивка в луксозните морски къщички на къмпинга.

Разказите им може да прочетете във фейсбук страницата на „Къмпинг Градина“ – https://www.facebook.com/gradinacamping/.

Коментирай