Навлизаме в поредната седмица от най-слънчевия месец в годината – август. Намираме се в разгара на лятото и за мнозина тепърва предстоят ваканции и почивки. Какво ни вещаят звездите за този период, ще разберем от прогнозата на астролог Петя Георгиева.

Овен

През първите няколко дни ще се наложи да активирате състезателния си хъс. Част от затрудненията ще са обективни, но няма да липсват и чисто субективни, създадени от хора, които съвсем целенасочено ще се опитват да ви навредят. Запазете присъствие на духа и следвайте замислите си, макар и по-бавно от обикновено. След сряда ситуацията рязко ще се промени. Тогава ще си изясните причината за част от преживените събития и ще можете да си изградите работеща тактика.

Не се колебайте, ако имате възможност да се включите в някаква краткосрочна форма за обучение, та дори да би била тя и платена. Приемете този разход като инвестиция, която скоро ще ви се компенсира.

Любовен хороскоп за 17-23 август

Телец

В началото на седмицата тонусът ви ще е сравнително висок, но това не означава, че трябва да се заемате с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите. Правете го само ако сте принудени от обстоятелствата. Енергетиката ви ще спада постепенно, но все пак осезателно и е препоръчително леко да намалявате темпото, за да съхраните работоспособността си. В края на седмицата не тръгвайте на дълъг път, ако не е абсолютно наложително.

Съкратете разходите за покупки до ежедневно най-необходимите. Ако сте набелязали такива, свързани с ремонт или обзавеждане, потърсете още веднъж преди да решите окончателно какво точно ви е необходимо. Много е вероятно да намерите нещо по-добро от предишните предложения.

Венера в Рак – какво ви очаква в любовта

Близнаци

Бъдете готови за странни преживявания през тази седмица. Ако на работното място всичко е наред, то у дома ще цари пълен хаос и обратно. Не се впечатлявайте излишно. Действайте с присъщия си размах и гъвкавост. Невинаги ще сте в състояние да прецените фактите в дълбочина и невинаги ще разполагате с достатъчно време за анализ. В такива моменти няма да е толкова важно да увеличите ползите, колкото да намалите вредите и да не се подлагате на прекомерен стрес. Не споделяйте тревогите си с околните.

Последните дни от седмицата ще са спокойни. Промяна на обстановката, съчетана с леки физически натоварвания, макар и за кратко, ще ви се отрази прекрасно. Ако се налага да купувате нещо ново, направете го след новолунието.

5 зодии, които си търсят сродната душа

Рак

Редувайте умствена с физическа работа и не се пришпорвайте излишно. Колкото и да бързате, няма да свършите повече работа, отколкото е личният ви капацитет. Много е вероятно обаче да отхвърлите предишни проблеми, които към момента са в „мъртва точка“. Мисълта, че сте се справили ще повиши самоувереността и работоспособността ви. Въздържайте се от разговори, целящи изясняващи лични отношения или от половинчати изказвания, които само ще ви създадат потенциални неприятели.

Финансовото ви положение ще е стабилно. В края на седмицата може да ви хрумне идея или пък да ви отправят предложение за допълнителна работа, която съответно ще е и източник на допълнителен приход. Независимо от всичко, не е желателно да се занимавате с рискови финансови сделки.

4 символа, разкриващи какво желае душата ви

Лъв

И въздействието, и интуицията ви ще са необичайно силни през тази седмица, което естествено, ще повиши и прозорливостта ви. Каквото и да се случи, в колкото и трудна ситуация да се озовете, за вас събитията ще са сякаш „прозрачни“ и ще можете да се ориентирате във всякаква обстановка. Ще сте в състояние без никакви усилия да поставите в ред и мислите и дейностите си, което ще повиши ефективността ви с пъти. Не отлагайте започнатото, но и не се опитвайте да изпреварвате събитията.

В края на седмицата не е изключено да реализирате пътуване с професионална цел, което ще е свързано и с нови контакти, и с получаване на полезна информация. Разходите може леко да превишат доходите, но независимо от това няма да нарушат финансовия ви баланс. Най-важното е да не стоите „със скръстени ръце“.

Изберете си дърво и вижте какво послание се крие зад него

Дева

Идеалният вариант за вас е да установите равномерно темпо на работа през тази седмица и да не се лишавате от почивка. Работоспособността ви не е особено висока, но при една оптимална организация и правилно разпределение на силите нищо не би „ви се опряло“. Комбинирайте професионалните с домашните задължения доколкото е възможно, особено ако сте в режим на хоумофис. В края на седмицата, преди Слънцето да навлезе във вашия знак, се погрижете за външния си вид. Не е изключено да преживеете новост в личен план.

Умението ви да виждате и разпознавате истината ще активира инстинкта ви за самосъхранение и ще ви помогне да се спасите от мошеници, опитващи се да ви измамят с уж изгодна търговска сделка. Ако се налага да правите скъпи покупки, през тази седмица е препоръчително да ги избирате лично, а не виртуално.

Изберете късметче и вижте какво ви очаква до края на август