Свободно време

Изберете цвете и вижте какво ви очаква в последната седмица на август

Един забавен тест

27.08.2023г. / 11 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Август сякаш бе тук за кратко. Отминава толкова бързо, но хубавите спомени, които събрахме през този летен месец, дълго ще ни зареждат с усмивки. Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си цвете и вижте какво ви е подготвила съдбата в последната седмица на месец август.

С какво родените през август са толкова забележителни?

1. Ще постигнете голям успех в областта на финансите. Възможно е да получите приходи и те да са повече, отколкото сте очаквали. Тези от вас, които са работили усилено, ще получат висока оценка за труда си. Не забравяйте да се наградите с нещо малко и да се отдадете на заслужена почивка.

Новолуние в Лъв на 19 август – поставяме ново начало

2. Вас ви очаква хубав период във всички аспекти на живота. Ще имате възможността да създадете нови и полезни контакти, някои от вас дори може да срещнат сродната си душа. Компанията на приятелите и любимите ви хора ще ви радва. Поддържайте позитивното мислене, за да привлечете хубави неща в живота си.

Венера в Рак – какво ви очаква в любовта

3. Пригответе се за романтика и любовни трепети! Това не важи само за тези от вас, които търсят своята сродна душа, но и за онези, които вече са я намерили. Подкрепата и грижата на половинката ще ви вдъхновят да направите времето прекарано заедно още по-хубаво. Последната седмица на август е преоткриваща за любовта за тези, които са избрали това цвете. Но пазете личния си живот в тайна.

Тест: Три пеперуди разкриват какво мислят другите за вас

4. Изненади! Все хубави, защото вибрациите около вас започват да се подобряват и ако досега бяхте в застой, сега вече ще усетите как всичко започва да се движи в желаната от вас посока. Желаното от вас няма да се случи намига, но ще поставите началото. Положителните промени ще ви заредят с настроение и мотивация да не спирате да постигате успехи. Вярвате ли повече в себе си, не се съмнявайте, че ще успеете. Запазете добрите намерения към другите.