Свободно време

Новолуние в Дева на 17 септември – отваряме път на новото

Какво ни очаква

17.09.2020г. / 08 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 17 септември ни очаква поредното астрологично събитие – новолуние в знака на зодия Дева. Настъпва период, който до следващото новолуние, ще ни помогне да трансформираме и да разрушим старото, да проправим път към новото, хубавото.

Но за това новолуние ще бъде характерно и колебанието. Енергията ни ще бъде повишена, но е възможно да се почувстваме извадени от равновесие и малко колебливи. Новолунията показват мощен вътрешен растеж и духовно пробуждане, но опитвайки се да ги постигнем, понякога ще усещаме онази нестабилност. Но нека не забравяме, че 2020 година ни изправи пред куп нестабилности, въпроси, така че, сега ще можем да се справим по-лесно със своите вътрешни страхове.

Нещо много важно, което трябва да отбележим, е че Марс, който също е в ретроградна позиция до 14 ноември, ще повиши нашата раздразнителност, възможно е да сме гневни, да отправяме остри критики.

Обърнете внимание на здравето си. Възможно е обостряне на мигрената и спад на кръвното налягане.

Ето защо по време на новолунието в Дева се въздържайте от агресивно поведение, не създавайте конфликтни ситуации, избягвайте такива. Когато имаме новолуние е хубаво да планираме, да записваме своите идеи. Много е важно да внимаваме как харчим парите си.

Ако се намирате в труден момент, изберете мандала и вижте от какво се нуждаете

Периодът е подходящ да започнем да се грижим повече за себе си – емоционално и физически. Ако планирате да стартирате спортна активност, здравословен режим на хранене, не се колебайте, а бъдете решителни. Зодия Дева е свързана с храносмилателната система, така че ще бъде много полезно да промените обичайния си режим на хранене. По възможност се разхождайте повече из природата.

Девата обича реда, затова е добре да почистите дома си, да се отървете от ненужното, не само като предмети или дрехи, но и като взаимоотношения. По време на това новолуние, ако ви е необходима помощ, не се страхувайте да я поискате. Опитайте се да бъдете по-позитивни, положително настроени към другите.

Какво ви очаква според зодията?

Овен – Предстоят ви важни разговори, бъдете дипломатични и комуникирайте разумно, без излишно напрежение. Крайният резултат ще е успешен.

Телец – Ще имате възможността да стабилизирате финансовото си положение и да споделяте това, от което се нуждаете, за да сте щастливи.

Коментирай
Свободно време