Свободно време

Таро карта за 20 септември

Картата ни насърчава да мислим за бизнеса си, да го развиваме и да внасяме нововъведения

20.09.2020г. / 10 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Крал на пентаклите е карта на доблестта, на честния бизнес, на интелектуалните способности и дарби. Картата ни насърчава да мислим за бизнеса си, да го развиваме и да внасяме нововъведения, за да го поддържаме и обновяваме. Има опасност от летаргия, не бива да ѝ се поддаваме.

Съвет за деня – Седмица мечове. Това е карта, която ни предупреждава да се пазим от кавги, може да получим добър съвет, но да го възприемем отрицателно, като критика. По-добре недейте и се вслушайте, за да видите какво ценно може да извлечете. Не се обиждайте.

В работата:

Изпитваме недоверие към колега или висшестоящ и сме настроени отрицателно към него, но картите съветват да оценим ситуацията по различен начин. Не се обиждайте, а чуйте какво ви казва той и извлечете ползите.

За влюбените и семейните:

Хубаво е днес да сме по-смирени и да се стараем да търсим добрите страни на половинката си. Послушайте своя партньор и се опитайте да се съобразите с негово желание. Това ще го направи истински щастлив.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време