Карта на деня – Кралица на чашите е емоция и грижа. Тя може да ни се яви днес, като скъп човек, който е загрижен за нас или като емоционален подарък от съдбата – нова работа, нови възможности и перспективи. Това може да сте и вие и да се погрижите за любим на сърцето ви човек. Картата е символ и на плодородието, на материализирането на желанията ни.

Съвет за деня – Луната.

Луната ни съветва да останем пасивни днес. Не настоявайте за своето на всяка цена, а оставете събитията да се случват с лекота.

В работата:

В работата може да успеете с нечия помощ и да получите нечия подкрепа. Ако се нуждаете от съвет и напътствие не се колебайте да го потърсите, защото ще ви бъде дадено от сърце. Ако нещо не се получава както искате пуснете вашата идея и го оставете да се осъществи както е писано.

За влюбените и семейните:

Хубава енергия на взаимност, споделени емоции и мечти. Особено добър ден за новите връзки, но и по-дългогодишните партньорства ще се насладят на взаимна грижа и дълбочина в отношенията. Някой може да сбъдне мечтите си за взаимност и връзка с желан човек точно днес, но някой може и да научи нещо, останало скрито за дълго време.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.