Стрелец

Оптимизмът е едно от най-силните оръжия на Стрелците. Те могат да преживеят всякакви трудности, стига да знаят, че усилията им имат смисъл. Могат да се справят с най-дългите и безнадеждни дни на самота, каквито повечето зодии не биха могли да преживеят на самотен остров. Стрелецът не се срива лесно. Той не спира да търси признаци на живот на острова, колкото и безнадеждно да изглежда всичко.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Още по темата

Стрелците са силен знак, който може да изкачи трудни терени, да извърви остри скали, да устои на дъждове и вятър, но няма да се откаже от живота. Стрелците не се свиват, не плачат и не се отчайват. Дори да изпитват несигурност, те се сблъскват със следващото предизвикателство, после със следващото и така докато имат сили и енергия.

Водолей

Водолеите работят умно, но не и неуморно. Те не са от зодиите, които правят неимоверни усилия, само и само да се справят с нещо. Те просто знаят как да постигат целите си без да се блъскат излишно в стени и да ги събарят. Силно творчески личности, Водолеите са свързани с науката и изобретателността по природа. Те се раждат с този талант винаги да намират начин, да правят от нищо нещо, да се възползват максимално от заобикалящата ги среда. Водолеите са ориентирани към намирането на решения. Те имат визия как нещата да се случат.

Какви изненади правят мъжете от различните зодии