Карта на деня – Висшата жрица – може да узнаете нещо скрито, да придобиете умение. Това е карта и на ученето, на задълбоченото учене, но не в сухата наука, а по-скоро в знанието за душата и опознаването на природните и човешки закони.

Съвет за деня – Четворка пентакли – това е силно его карта, която сякаш заземява духовните търсения на Висшата жрица. Стъпете на стабилна основа, когато се впускате в духовното и езотерично знание, за да не се отдалечите твърде много от материята и земното.

В работата:

Днес може да не ви се иска да споделяте знание, контакти, възможности с другите. Възможно е да ви се прииска да скриете нещо от колеги, за да се издигнете над тях и да се възползвате сами от информация, която те нямат. Възможно е обаче самите вие да се озовете в ситуация, в която от вас се крие важна информация. Постъпвайте по съвест.

За влюбените и семейните:

За влюбените е ден на баланс и хармония. Възможно е парични и материални въпроси да излязат на преден план. Нещата вероятно са стабилни, но може да ви се прииска да скриете доходи от половинката или да разберете, че партньорът ви е скрил доход от вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.