Свободно време

Таро карта за 23 октомври

Страстите утихват, за да може между вас да се настанят уютът, мирът, топлината

23.10.2020г. / 06 20ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Паж на мечовете е някой, който се е издигнал. Той употребява ума и логиката, за да използва възможностите, които предлага животът. Днес вероятно ще поемете ролята на стратег, обективно анализирайки своите възможности и обмисляйки какъв е най-добрият начин на действие.

Съвет за деня – Звездата означава време на изцеление, обновена вяра и енергия, както и потенциал за бъдещо щастие. Тази карта ви съветва да простите и да обърнете гръб на миналото. Бъдете мили към себе си, не се самобичувайте и се опитайте да водите позитивен вътрешен диалог със себе си. Обмислете какво няма да търпите вече, какви са вашите граници и във какво сте готови да вложите времето си. Ще бъдете преобразени чрез вашия опит, ще имате по-голямо вътрешно усещане за смисъл и цел на живота си и ще можете наистина да тръгнете по пътя на промяната.

В работата:

Докато предните два дни бяха изцяло в енергията на промяната, днес имаме комбинация, която ни напомня да се променяме, но да разчитаме на опит, стратегия и планиране. Не само да жадуваме външна промяна, но и да работим и променяме самите себе си.

За влюбените и семейните:

Ако е имало раздяла тези дни, то енергията на изцелението и новата надежда вече са тук при вас. Приемете ги и се опитайте да застанете над нещата, да обмислите миналото, да извлечете полезен опит и да простите.

За новите връзки вероятно е валидно, че еуфорията преминава и започваме да възприемаме другия по-трезво.

За дългогодишните връзки настъпва по-спокоен период. Страстите утихват, за да може между вас да се настанят уютът, мирът, топлината, както и тихата обич към познатия и скъп човек.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай