Свободно време

Знаци, че някой може да ви предаде

Ограничаване в социалните мрежи

10.11.2020г. / 08 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Взаимоотношенията на всякакво ниво са сложни за изграждане. Те изискват време, напасване и най-вече доверие. Може да си мислите, че познавате някого много добре, но всъщност не е така. Всеки и по всякакво време може да реши да предаде доверието ви. Предател може да видите в лицето на най-добър приятел, любовник, роднина, служител, шеф, колеги, дори децата ви. Първият ясен знак, че някой играе задкулисни игри срещу вас е клюки по ваш адрес и непазене на тайни, които сте доверили.

Стайни растения за всяка зодия

Дистанцира се от вас

Първият признак, че някой би могъл да ви предаде е поведението на човека. Ако това е вашата половинка, може да започне да споделя по-малко, да закъснява, да не сте си интимни. В работата и сред приятелите, това най-често се проявява като игнориране за обяд, от проекти, от срещи, заменят ви много бързо с други колеги или приятели. Действията говорят повече от думите.

15 урока за живота, ако вече сте на 30

Прекалено любезни

Хората, които са готови да ви предадат, често са приятелски настроени, дори изглеждат някак фалшиви в поведението си към вас, възползвайки се от вашата добрина и отдаденост. Твърде много комплименти, фалшива проява на интерес за това как е минал денят ви, уикенда.

Знаци, че някой ви завижда и изпитва злоба

Ограничаване в социалните мрежи

Още един сигурен знак, че някой не е добре настроен към вас и може да ви предаде в даден момент е промяната му към вас в социалните мрежи. Ако не са ви блокирали като потребител, то е възможно да започнат да ограничават видимостта ви за това какво да виждате и какво не – снимки, постове. Криенето на информация е показател, че тази личност не ви харесва по някакъв начин. 

Свързани статии

Промяна в поведението с телефона

Ако предателството идва от вашия партньор, то той ще започне да се държи различно с мобилния си. Добавяне на защитна парола, говорене в другата стая, или пък не отговаря на обаждане, съобщения във ваше присъствие, чат до късо вечерта, винаги контролира къде оставя мобилния си...

Изключват ви от плановете си

Предателят, независимо дали е колега, приятел, роднина, любим човек, ще започне да ви изключва от своите планове за забавления, проекти, събирания с приятели. Ще разберете в последствие от някой друг, че вие не сте били там.

Коментирай
Свободно време