Свободно време

4 зодии, за които декември ще е прекрасен

Да посрещнем с усмивка последния месец от 2020-а

21.11.2020г. / 13 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма какво да се лъжем, 2020-а определено не беше най-сполучливата и успешна година. Беше странна, изпълнена с много несигурност и страхове. Но все пак предстои месец декември, а той е любимият ни месец, винаги ухаещ на канела, сладки и ароматен чай. Каквото и да ни се е случило през предните 11 месеца, декември може да изтрие спомена от негативните преживявания и да ни предложи нови, по-позитивни емоции.

Ето за кои 4 зодии този месец ще е впечатляващ:

Близнаци

Декември ще ви донесе много поводи за усмивки, скъпи Близнаци.

През този месец ви очакват промени в любовен план. Слабите връзки ще бъдат прекратени, а силните ще се укрепят и ще станат още по-силни. Периодът през декември ще ви даде шанс да откриете проблемите във връзката си и да ги разрешите, за да можете да я заздравите.

Ако сте свободни и без ангажименти, то тогава ви очакват възможности и интересни запознанства. Не е изключено да започнете нова любовна връзка. Шансът за нови контакти ще се появи най-вероятно в периода 16-31 декември.

В здравословен план не ви очакват сериозни проблеми, но все пак, недейте да неглижирате здравето си. Старайте се да почивате пълноценно и да не се преуморявате. Не се претоварвайте със задължения и допълнителни ангажименти, а се концентрирайте само върху неотложните задачи.

В професионален план нещата ще са благодатни за вас. Възможно е повишение или бонус да ви зарадват приятно. Финансовото ви състояние също ще е стабилно, стига да планирате внимателно разходите си и да не прекалявате с излишни покупки.

Лъв

През декември ви очакват големи трансформации, мили Лъвове, които ще се дължат на затъмненията. Именно те ще са двигателят на промените в личния ви живот, както и в духовен план. Връзката с партньора ви ще е стабилна и не се предвиждат трусове. Ще имате възможности да се усамотите и да отделите време на отношенията си, да се посветите на партньора си изцяло.

След 16 декември страстта ще ви завладее, отдайте ѝ се с цяло сърце.

За неангажираните представители на зодията също има възможности за срещи и запознанства. Подгответе се за тях и смело покажете интереса си.

Периодът ще е спокоен и в здравословно отношение. Не се очакват сериозни проблеми, свързани със здравето, ще се чувствате добре. Тъй като месецът ще е богат на празници и поводи за повече хапване, старайте се и да спортувате, за да не прекалите с излишните килограми.

В професионален план също ви очакват приятни емоции. Ще сте в кондиция през първите седмици на месеца и ще успеете да довършите всички проекти успешно. Това няма да остане незабелязано от ръководителите ви и е възможно да ви зарадват с бонус или увеличение на заплатата. Месецът ще е наситен с много контакти, които ще ви помогнат за кариерното ви издигане. Възползвайте се от тези възможности и се постарайте да оставите добро впечатление.

Във финансово отношение е възможно да се наложи да правите важни избори, за да управлявате разумно парите си и да не се налага да взимате назаем. Избягвайте рискови инвестиции и покупки и ги оставете за следващата година.

Коментирай
Здраве и красота