Свободно време

„All The Guys“ на Рут Колева е обявена в ноемврийския плейлист на MTV – USA

Рут определя песента като „много лична“

22.11.2020г. / 10 43ч.
Михаела Лазарова
„All The Guys“ на Рут Колева е обявена в ноемврийския плейлист на  MTV – USA

„След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност…“

Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месеца след успеха на „On My Way“ и дошъл 5 месеца след фурора на „Candy Coated“. „All The Guys“ ѝ осигурява ексклузивитет в MTV – Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното ѝ представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва:

„All The Guys“ не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в живота ми – онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с „лошите момчета“. През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен- и като човек, и като артист. „All The Guys“ е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис – Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста. Продуцент отново е Kan Wakan – Георги Линев, който продуцира и албума ѝ „Confidence. Truth“.

„All The Guys“ със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага „Joanne Trattoria“. Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманота за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманота попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет.

Пише ѝ, впечатлен от начина, по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за „Грами“ басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена – и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. (Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).

 

Снимки: Directo Agency

Коментирай