Свободно време

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Очаква ни интересна година

24.11.2020г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лично число 3 – вие знаете какво искате

Ще търсите истини, информация по различни въпроси, ще сте любопитни. Всичко това може да ви обърка по някакъв начин и да доведе до забавяния на вашите планове.

Според нумерологията, родените с лично число 3 ще работят усилено, а добрите възможности ще ви следват. Късметът ще бъде на ваша страна, въпреки това, ако започвате нова работа са възможни възходи и падения. Някои от обвързаните ще сключат брак. Финансите ви през 2021 ще се стабилизират и дори може да получите неочаквани печалби. Въпреки това внимавайте с покупките. Грижете се добре за физическото и емоционално здраве.

Цветове за късмет през 2021

Лично число 4 – сложете край на нерешителността

Новата 2021 година ще ви напомни, че честността и добрите намерения, работят в полза за вас. Най-хубавото е, че според нумерологичната прогноза, вие ще успеете да реализирате голяма част от вашите намерения. Възможно е да се занимавате с няколко различни дейности едновременно, но ще се справите. Ако нямате половинка до себе си, то още в началото на 2021 може да започнете нов романс.

Съвет за всяка зодия за 2021

Семейните ще се радват на хармония през първата половина на годината. Ще бъдете отдадени един на друг с любимия човек, което ще се отрази благоприятно на връзката ви.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Гешев ( преди 3 години )
Сборът от всички цифри на рождената дата дава цифрата на пътя, а личното число на родения се определя от деня и месеца на раждане. В примера 3.10.1985 г личното число е 4, а сбора от всичките цифри на тази дата /9/ е житейският път на родения и има друго тълкувание за пътя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар