Свободно време

Каква ще бъде 2021 според личното ви число

Очаква ни интересна година

24.11.2020г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Новата 2021 година ще продължи значими събития от 2020-а. Поглеждаме към нумерологията, за да разберем повече каква ще бъде тя за нас според личното ни число. Самата година 2021 ще бъде под вибрациите на 5. Това означава, че ще се чувстваме по-свободни и по-способни да направим промените, които сме планирали отдавна. Ще следваме нови инициативи. Любопитството, желанието за свобода, както и желанието да надхвърлим собствените си граници, ще ни помагат.

Но под влиянието на числото 5, 2021 година ще разкрие малките ни слабости и ще ни изпита с изкушения. Ще имаме силното желание да се разделим с това, което ни тежи от 2020. Вероятно ще открием нова среда и ще се почувстваме в унисон със себе си. Много е важно обаче да внимаваме с нетърпението и излишъците.

Как да изчислите вашето лично число? Например, ако сте родени на 3.10.1985 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+1+0+1+9+8+5=27. Следва да съберете 2+7. Ще получите общ сбор 9 и това е вашето лично число.

Лично число 1 – поемете контрола

Още в началото на годината увереността ви ще бъде на високо ниво. Ще сте енергични. Новата 2021 ще се окаже много добра за професионалния ви живот, главно по отношение на работата ви, тъй като ако сте работили упорито, най-накрая усилията ви ще бъдат възнаградени. Възможни са повишения, успехи в бизнеса, но внимавайте как харчите. Ще се радвате на щастлив семеен живот. Въпреки че може да се изправите пред стресови ситуации, постепенно ще преодолеете тези предизвикателства. През втората половина на годината любовта ви ще нараства, ако сте в сериозна връзка и може да предприемете по-сериозни стъпки.

4 зодии, за които декември ще е прекрасен

Лично число 2 – време е да узреете

На родените с лично число 2, 2021 година ще им донесе много успехи, но само ако се трудят усилено. Това важи не само за работата, но и ако се занимават с обучения, ако им предстоят изпити. Ще имате възможността да надградите себе си и това ще бъде забелязано от всички. За някои от вас това означава и нова работа. Ако сте в любовна връзка, ще задълбочите взаимоотношенията си с партньора. Някои от вас може да планират и брак. Тези от вас, които са в брак, ще преминат през някои изпитания, но те ще стабилизират връзката ви. Романтиката ще се увеличи, както и чувството за взаимно привличане. Възможно е да направите и хубави пътувания.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Гешев ( преди 3 години )
Сборът от всички цифри на рождената дата дава цифрата на пътя, а личното число на родения се определя от деня и месеца на раждане. В примера 3.10.1985 г личното число е 4, а сбора от всичките цифри на тази дата /9/ е житейският път на родения и има друго тълкувание за пътя.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар