Свободно време

Таро карта за 28 ноември

Някакъв семеен въпрос може съвсем скоро да получи своето благоприятно разрешение

28.11.2020г. / 07 01ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Крал на жезлите е карта на благородството, на честната и страстна природа. Картата ни насърчава да мислим за наследство, което може да получим скоро, за семейни дела и имоти. Някакъв семеен въпрос може съвсем скоро да получи своето благоприятно разрешение.

Съвет за деня – Рицар чаши. Това е карта, която отново обръща внимание към скоростно получаване на някаква новина, нещо, което ви тревожи, ще получи своя отговор и развръзка.

В работата:

Изпитваме нетърпение да довършим нещо, може би имаме срок, който трябва да спазим. Пазете се от недоглеждане на важни подробности.

За влюбените и семейните:

Хубав ден за любовта, разговаряйте, намерете общо занимание с любимия. Днес отново е благоприятен ден за хората без партньор, защото могат да срещнат интересен човек със стабилни намерения и предложения.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Здраве и красота