Свободно време

Таро карта за 17 декември

Днес работата ще се върши бързо и със замах

17.12.2020г. / 09 11ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Петица пентакли насочва вниманието ни към липсите. Днес може да се почувстваме изтощени, да вярваме, че нечие чуждо внимание ще ни помогне. Но светлината е вътре в нас. Няма нужда да я търсите другаде. Отдайте се на почивка, ако се налага, и потърсете собствения си ресурс.

Съвет за деня – Асо жезли, това е спонтанна енергия, нещо пламенно ще изникне сякаш от нищото. Като съвет към Петица пентакли, може да бъде осъзнаването, че всичко зависи от вас и от вашите възприятия. Не търсете другаде сила, вземете я от себе си. Припомнете си всички ваши успехи досега и се заредете с оптимизъм и вяра.

В работата:

Може да има спонтанни избухвания на различни емоции, не се поддавайте. Старайте се да оставате спокойни. Днес работата ще се върши бързо и със замах, ако не се въвличаме в силни емоционални състояния.

За влюбените и семейните:

Има опасност да се почувствате пренебрегнати от партньора, дори изоставени или предадени. Не бързайте със заключенията. Изчакайте преди да избухват реакции, потърсете тишината и спокойствието в себе си. Нещата не са толкова черни, колкото ви изглеждат в момента.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай