Свободно време

3 магически карти разкриват как да се сбъднат желанията ви

Един забавен тест

29.06.2021г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
3 магически карти разкриват как да се сбъднат желанията ви

Познаваме поне един човек, който сякаш с лекота успява да сбъдне желанията си. Оставаме с впечатлението, че много му върви, смятаме такива хора за късметлии. Защо се случва това? Всичко е в настройката, начина на мислене и действията. Ако само се оплакваме, ние сме демотивирани и не предприемаме стъпки към промяната.

Днес споделяме един забавен тест с 3 магически карти. Изберете си една и вижте какво трябва да направите, за да сбъднете вашите мечти.

1. Бъдете търпеливи и ще успеете във всичко

Изборът ви за вълшебна карта подсказва че вашите желания ще се осъществят, макар и по-бавно, отколкото ви се иска. Може би сте твърде нетърпеливи и губите вяра, създавайки си излишен стрес. Всичко това ви пречи. Събитията са като верига, те следват своя естествен ход. Затова се радвайте на живота и хубавото ще се появи в точния за вас момент. Отървете се от ненужния товар – емоционален, излишни предмети в дома, контакти, които не ви носят приятни мигове.

Изберете си картина и вижте какъв февруари ви очаква

2. Вселената ви е подготвила изненада

Вълшебната карта, която си избрахте ви „казва“ да се отпуснете малко. Дали не сте забравили да се радвате на всеки нов ден, на чашата кафе, любимия сладкиш, хубавата книга? Време е да си припомните за тези малки всекидневни радости. Вселената има подарък за вас. Остава да преминете през лабиринта, за да си го вземете, но докато търсите, просто се радвайте на живота, иначе негативните мисли ще ви объркат и забавят.

Месецът, в който сте родени, издава личността ви

3. Съвсем близо сте до вашата мечта

Магическата карта ви разкрива, че е време да започнете нещо ново. Имате достатъчно сила да осъществите най-невероятните си мечти. Може да е ново хоби, курс, да започнете да четете нова книга. Добавете към живота си повече подправки за вкус, усмивки, знания, с които да преоткриете себе си. Всичко се случва с лекота за вас. Вярвайте в това, което ви казва вашата интуиция и не спирайте да вървите напред уверени и усмихнати.

 

Коментирай