Родените под знака на зодия Риби са известни със своята чувствителност. Тяхна управляваща планета е Юпитер. Те са големи мечтатели. Уви, много Риби са склонни да плуват все по течението, но не и срещу него, което пък е показател, че са малко мързеливи, покорни или пък песимистични. Въпреки това носят една мистична привлекателност и имат силна интуиция.

Също както останалите 11 представителя в зодиака, така и те имат талисмани, които могат да им донесат благополучие.

С какво жените Риби са толкова специални?

Започваме с пеперуди. Красиви, нежни, пеперудите се свързват с трансформацията, новото начало, особено по отношение на духовното, прераждане на душата. Като символ той може да бъде много важен за онези, които започват нови проекти, нова работа, имат нужда да забравят миналото.

Ако вие сте представител на зодия Риби или искате да поднесете подарък, има чудесни аксесоари с пеперуди – бижута, ключодържатели, фигурка за декорация в дома. Смята се, че красивото насекомо носи брачна хармония и щастие в любовта. Много е важно да внимавате с избор на цвят на пеперудите.

Кой е вашият талисман според зодията?

Пеперудите с много цветове носят радост и благополучие. Жълтите – просперитет и обновяване.

Черна пеперуда – предпазва от негативните енергии. Зелени – щастие в семейството, а бели за мир и спокойствие. Сините пеперуди носят надежда и късмет.

Още по темата

Кои са другите щастливи талисмани за Рибите?

Ароматни пръчици – смирна, лавандула и камфор;

Животински елементи (отново за аксесоари) – еднорог и видра;

Камъни за просперитет и защита – зелен кварц, аметист, перли, аквамарин и топаз;

Цвете лотос – отново като аксесоар.