Свободно време

4 зодии, за които март ще е прекрасен

Кои зодии ще се радват на късмет и благоденствие през март

24.02.2021г. / 13 48ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Наближава месец март и тръпнем да разберем за кои представители на зодиака периодът ще бъде успешен и динамичен. Ето кои са четирите зодии, на които месецът ще предложи най-много поводи за усмивки и радост.

Близнаци

Очаква ви чудесен месец, пълен с приятни изненади. Сатурн и Юпитер ще са планетите, които ще влияят положително на всички ваши дела. Фокусът ще е върху кариерата и професионалните ангажименти. Но очаквайте и романтични изненади под влиянието на Венера.

Периодът ще е наситен на емоции и чувственост. Ще сте енергични, жизнени и във вихъра си през целия месец.

В началото на месеца ще сте по-концентрирани върху работните дела, а към края на март любовта ще вземе превес и ще ѝ се отдадете напълно.

Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония в любовта, а неангажираните ще имат възможности за среща с потенциален нов партньор.

Женски хороскоп за март

Дева

Месец март се очертава като успешен за вас, скъпи Деви. Ще се радвате на добро здраве и стабилни доходи. В любовен аспект ситуацията ще е много хармонична и ще имате поводи за радост. В първата половина на месеца определено ще сте на любовна вълна. Комуникацията с партньора ви ще е на висота, ще се разбирате чудесно. В интимен план няма да имате никакви поводи за недоволство, а напротив – ще се чувствате окрилени от красиви емоции.

Възможни са леки неразбирателства с роднини, но ако запазите добрия тон, ще съумеете да излезете от ситуацията без излишни нерви и дрязги.

В здравословно отношение ще се чувствате прекрасно. Дръжте хроничните болежки под контрол и не се очертават проблеми със здравето.

Кариерата ви ще е във възход, работите много и постиженията ви няма да останат незабелязани.

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Коментирай